Известие

Collapse
No announcement yet.

момчета помагайте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ами колега както писах имам и други належащи ремонти и за това малко оглеждам цените
    щото трябва да купувам радиатор огледала повдигачи да сменям и т.н. това са такива стандартни истории а проблема дето го имах с храненето не знам ама сега не ми прави въртели ...
    знам ли и аз
    sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
    Suzuki GSXR 750 W настоящ
    Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155
      ами колега както писах имам и други належащи ремонти и за това малко оглеждам цените
      щото трябва да купувам радиатор огледала повдигачи да сменям и т.н. това са такива стандартни истории а проблема дето го имах с храненето не знам ама сега не ми прави въртели ...
      знам ли и аз
      Докараи я тая кола на срещата в неделя да я чуя.
      Ти я изкара абсолютен дарак-как така я купи брато?
      Толкова много неща за смяна?
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

дам

ще доида така или иначе съм го решил
        ами как я куппих реших че трябва да е ртя и я купих без изобщо да се замислям радиатора се пукна при мене а тракането си го имаше още тогава ама кой ти разбира казах ви колеги лаик съм в тази област и сега започвам да се уча така че не се сърдете много ако задавам глупави въпроси
        дисковете ги видях че са за смяна едва като сменях гумите а иначе мотора се държи много прилично онзи проблем за които споменах с прекъсването сега го няма chokoladka_73 не знам възможно ли е дето единия цилиндър не е работил известно време да се е позапушила дюзата и след известно време да с оправи????

Comment

Re: дам

ще доида така или иначе съм го решил
          ами как я куппих реших че трябва да е ртя и я купих без изобщо да се замислям радиатора се пукна при мене а тракането си го имаше още тогава ама кой ти разбира казах ви колеги лаик съм в тази област и сега започвам да се уча така че не се сърдете много ако задавам глупави въпроси
          дисковете ги видях че са за смяна едва като сменях гумите а иначе мотора се държи много прилично онзи проблем за които споменах с прекъсването сега го няма chokoladka_73 не знам възможно ли е дето единия цилиндър не е работил известно време да се е позапушила дюзата и след известно време да с оправи????
          Извиняваи ако съм те засегнал.
          Мерака е голяма работа.
          а за колата не бери грижа.Ще говорим като се видим.
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

не се обиждам колега знам че нищо не ми е ясно за това съм тук да питам

Comment

Re: ахам

еми значи няма какво да се чудя че такива цени ми казват те са нормалните
              ок благодаря
              Батка ела на срещата.
              Каквото мога ще ти помогна.Не са чак толкова скъпи частите, стига да знаеш от къде да ги купиш

Comment

ще дойда колега ама знаеш ли проблема с онова прекъсване пак го има и на всичко отгоре взе да ми гори като змей горянин ей на сега пак останах на пътя снощи и сложих 15 лева и съм минал около 35-40 км пфууууууууууу

Comment

ще дойда колега ама знаеш ли проблема с онова прекъсване пак го има и на всичко отгоре взе да ми гори като змей горянин ей на сега пак останах на пътя снощи и сложих 15 лева и съм минал около 35-40 км пфууууууууууу
                  Не се притеснявай от големия разход.... Само смени една ламбда и ще се оправи всичко

Преди това на диагностика за да провериш точно
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

18 км с 4-ри литра олееейййййййййййййй ужас

Comment

аз много доволен колеги току що си открих проблема с прекъсването и адския разход..... оказа нещо съвсем елементарно ... една откачена букса отдолу под бобините има едни джаджи най- вероятно комутатори и едната букса беше откачена ... сега като се замислям преди около 2 седмици сменях едно водно съединение и маи тогава я откачих и я забравих много съм щастлив че не е дебитомер или сондата благодарско на всички за съветите.
                      остава да почерпя ама който доиде в събота на била той ще намаже

Comment

Working...
                      X